Over Hey Prachtvrouw

Hey Prachtvrouw heeft als doel vrouwen te bemoedigen, inspireren en in hun pracht en kracht te doen geloven en gaan staan. Sinds februari 2020 bestaat Hey Prachtvrouw fysiek, al is het al veel langer in wording.

Mijn naam is Karin en 15 jaar geleden liep ik persoonlijk vast omdat ik last had van enorme angsten. Dit had invloed op mijn zelfvertrouwen, zelfbeeld, gedachten en gedrag. Na hier mee aan de slag te zijn gegaan voelde ik me zo sterk en krachtig. Maar dat niet alleen. Ik merkte dat ik dit andere vrouwen ook zo graag gunde. Ik volgde een Bijbelcursus en heb vele boeken gelezen, trainingen en een Coachopleiding gevolgd. Ondertussen ontstond mijn verlangen om een eigen training te ontwikkelen dat gefundeerd is op psychologie en de Bijbel: om vrouwen te coachen en te trainen die, net zoals ik, verlangen naar een leven zoals God dat bedoelt heeft: vanuit rust, vrijheid, zelfacceptatie, heelheid, kracht en (zelf)vertrouwen met God als basis hierin.

Je kunt mij omschrijven als snelle enthousiasteling, open, vriendelijk, empathisch, introvert, perfectionistisch, trotse moeder van 3, vrouw van, genietend van zonnestralen, enthousiaste shopper, maakt niet uit waar, die graag tijd met familie en vriendinnen doorbrengt en een passie voor God, psychologie en vrouwen heeft.

De naam Hey Prachtvrouw is ontstaan door mijn verlangen om jou te laten zien wie je werkelijk bent: een Prachtvrouw! Hey is afgeleid van het Hebreeuwse woord He, de 5e letter van het alfabet. Het staat voor ‘zien zoals je werkelijk bent’ in het licht van Jezus. Het dekt mijn missie met mijn praktijk. En het klinkt ook nog eens leuk voor Prachtvrouw aan. Mijn creatief-in-woord-vriendin krijgt de credits, zij bedacht dit deel van de naam.

Zou jij jezelf (weer) willen zien als een Prachtvrouw? Loop je vast en zou je graag een stap verder willen komen in je leven? Of verlang jij naar meer balans in je leven of groei op een bepaald gebied? Neem dan contact met me op. Ik ontmoet je graag.

 Hartelijke groet,

Karin Wolters